Tilbud

Fra: 69,00 kr.

B&B ØKOLOGISK SHOW SHAMPOO MED ARGAN OLIE!

Et lækkert shampoo produkt fra B&B Økologisk hundeshampoo – Show shampooen giver lige det ekstra pift til en blank og luftig pels. Den økologiske argan olie har mange egenskaber.

Vegansk produkt.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

B&B Lavendel Økologisk Hundeshampoo

Hundefrisørens egen økologiske shampoo med lavendel og aloe vera, som giver dig mulighed for at give din hund det bedste. Du får en shampoo kun med naturlige ingredienser. Denne shampoo anbefales særligt til ruhårsracer, da pelsstrukturen ikke forandres ved brug af shampooen. Den er også rigtig god til hvide pelse – og langpelsede katte! Shampooen kan med fordel også bruges til puddelhunde, da den styrker pelsen og gør det nemmere at klippe pelsen i facon. Lavendel har en afslappende virkning og aloe har en helende effekt. En mild shampoo, som efterlader pelsen skinnende ren, og er seriens absolutte allround shampoo. Også en fantastisk hvalpeshampoo!
Fortyndes min. 1 – 10

Shampooen skal fortyndes 1:10.

pH-værdi: 5,5-6.

5 vigtige grunde til at vælge B&B Økologisk shampoo:

100% kvalitet

 Drøj i brug – fortyndes 1:10.

 Lækkert blødt skum, der er nem at arbejde med.

 Behangelig duft af lavendel.

 hudvenlige!

Indhold i B&B Lavendel Shampoo | Økologisk hundeshampoo:

INCI: Aqua dem (demineraliseret vand), ALS (ammonium laurylsulphate veg. sæbe), cocoamidopropyl betaine (veg. sæbe), essential lavendula*, citric acid, Chlorophyll Natrium benzoate.
*= økologisk

Indeholder ingen kunstige farvestoffer og parabener, velegnet til hunde og menneskehænder.

Vægt N/A
Størrelse

1000 mL, 500 mL, 250 mL