Fra: 35,00 kr.

Anju Beauté Vital Force

Sidste nye produktserie til tørre og ødelagte pelse, dette er en vegetabilsk keratin shampoo som opbygger hvert enkelt hårstrå. Kun egnet til brug mellem udstillinger eller til dyr der skal have bløde og fyldige pelse.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vægt N/A
Størrelse N/A
Om produktserien

Anju Beauté er et fransk luksus shampoo, bestående af naturlige ingredienser. Shampooen er hypoallergisk, mildt, men samtidig effektivt for enhver hunde og katte pelse. Produktet er også mild overfor dine hænder.

Anju Beauté består af rengørende shampoos, farveforstærkende shampoos, volumen shampoo, balsam, produkter mod filtret pels, pleje og specielle produkter. Alle produkter har udover Batch.nr. også dato, for sidste anvendelse.

Hvert produkt er fremstillet efter industristandarden i Europa, for human kosmetik, og er testet af dyrlæger for at sikre egnethed til alle racer samt typer af skind og pelse. Alle ingredienser er vegetabilske, tilsat vitaminer og naturlige planteekstrakter fra Indonesien, dette for at opnå et perfekt resultat.

Anju Beauté er næsten 100 % biologisk nedbrydelig. Produkterne er designet til enten at kunne bruges hver for sig, eller i en kombination.