Fra: 35,00 kr.

Anju Beauté Energie Pure (Hypoallergisk)

En shampoo specielt for hunde/katte der er meget ude, til hunde med allergi samt til diende tæver, som har brug for lidt ekstra god pelspleje. Energie Pure er uparfumeret hvilket gør at hunden/katten vil bibeholde sin egen lugt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vægt N/A
Størrelse N/A
Om produktserien

Anju Beauté er et fransk luksus shampoo, bestående af naturlige ingredienser. Shampooen er hypoallergisk, mildt, men samtidig effektivt for enhver hunde og katte pelse. Produktet er også mild overfor dine hænder.

Anju Beauté består af rengørende shampoos, farveforstærkende shampoos, volumen shampoo, balsam, produkter mod filtret pels, pleje og specielle produkter. Alle produkter har udover Batch.nr. også dato, for sidste anvendelse.

Hvert produkt er fremstillet efter industristandarden i Europa, for human kosmetik, og er testet af dyrlæger for at sikre egnethed til alle racer samt typer af skind og pelse. Alle ingredienser er vegetabilske, tilsat vitaminer og naturlige planteekstrakter fra Indonesien, dette for at opnå et perfekt resultat.

Anju Beauté er næsten 100 % biologisk nedbrydelig. Produkterne er designet til enten at kunne bruges hver for sig, eller i en kombination.