Fra: 35,00 kr.

Anju Beauté Aisance

Tørshampoo i sprayform, fantastisk til dyr der ikke kan bades, eller som behøver et hurtigt frisk op, hvis uheldet har været ude. Den er også fantastisk til ansigtsvask samt til øre rens.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Vægt N/A
Størrelse N/A
Om produktserien

Anju Beauté er et fransk luksus shampoo, bestående af naturlige ingredienser. Shampooen er hypoallergisk, mildt, men samtidig effektivt for enhver hunde og katte pelse. Produktet er også mild overfor dine hænder.

Anju Beauté består af rengørende shampoos, farveforstærkende shampoos, volumen shampoo, balsam, produkter mod filtret pels, pleje og specielle produkter. Alle produkter har udover Batch.nr. også dato, for sidste anvendelse.

Hvert produkt er fremstillet efter industristandarden i Europa, for human kosmetik, og er testet af dyrlæger for at sikre egnethed til alle racer samt typer af skind og pelse. Alle ingredienser er vegetabilske, tilsat vitaminer og naturlige planteekstrakter fra Indonesien, dette for at opnå et perfekt resultat.

Anju Beauté er næsten 100 % biologisk nedbrydelig. Produkterne er designet til enten at kunne bruges hver for sig, eller i en kombination.